Sobre Nosaltres


Charleen i Albert

Duran la nostra vivència a la Xina, el país on es consumeix més cervesa del món, on la cervesa industrial ocupa el 99´9% del mercat, vam començar a descobrir el món de la cervesa artesana i de qualitat a través de botigues especialitzades d'amics com la "Beer Station" o "route 66" del nostre bon amic Lulu o com els cervesers alemanys que van fundar la cerveseria a la ciutat de Xiamen "Fat Fat Beer Horse" també coneguts com "Amoy Bräu" Fèlix i David, ens van ajudar a obrir els ulls davant d'aquesta fantàstica beguda a la qual som fans.

Des de llavors que les circumstàncies personals i professionals de la vida ens han fet arribar a Taradell on ens hem establert.

La decisió d'obrir aquesta botiga la vam tenir al veure que faltava un lloc especialitzat on poder trobar cervesa de qualitat, local i internacional, a la comarca d'Osona, vam trobar l'espai ideal a Taradell i vam començar les obres i els contactes amb proveïdors i cerveseries.

En un principi l’havíem d’anomenar 喜喜 el que significa doble felicitat, fent referència a la felicitat d'obrir un negoci el qual t'apassiona i alhora la felicitat de treballar per tu mateix en un negoci petit, i deixar de banda les multinacionals a les quals estàvem acostumats.

Un dia, però, el cunyat va aparèixer, amb la proposta de Ca L'Albeert ( per situar-nos, l'edifici on s'ha obert la botiga, l'edifici familiar, es diu Ca L'Albert, un edifici d'aquests de poble on encara ara es coneix per el nom de la casa enlloc del carrer i número ) i després de fer un retoc al nom estèticament perquè quedés millor, vam pensar que Ca L'Albeert era ideal perquè la gent reconegués el lloc fàcilment i alhora manteniem el nom de l'antiga botiga de sabates que hi havia agut, Ca L'Albert.

De moment la botiga no és una feina que ocupi el 100% del nostre temps, l'Albert és el qui la porta, la Charleen es dedica al que ha fet sempre, professora d'anglès, actualment ensenyant a la Universitat de Vic hi a varis centres d'idiomes. L'Albert ho compagina amb feines d'assessorament a empreses en temes relacionats amb Xina.

Però el que si que hem aconseguit es poder provar, degustar i gaudir de cerveses de qualitat a casa i amb amics, sempre que volem, i ajudar a altre gent a provar, degustar i gaudir-ne, i això és el que ens fa més contents de tot!

En fi, com diuen els nostres bons amics alemanys i professors en aquest món:

Nich lang' schnacken! Kopp in Nacken!!

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.

Acceptar